Кожен харків'янин може внести зміни в плани розбудови міста

Понеділок, 25 липня 2016, 16:32
Проект внесення змін до плану зонування території (зонінгу) Харкова обговорюється до 17 серпня.
Кожен харків'янин може внести зміни в плани розбудови міста

«Внесення змін до плану зонування території (зонінгу) м.Харкова обумовлено удосконаленням процесу регулювання використання та забудови території міста, а також зверненням фізичних і юридичних осіб з питань неефективності використання земельних ділянок для будівництва об'єктів і реалізаціїї інших прав», — пише журналіст Павло Новік на своїй фейсбук-сторінці. Проект внесення змін до плану зонування території (зонінгу) міста Харкова виконано відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на підставі чинного плану зонування території (зонінгу) міста Харкова, відповідно до чинних державних будівельних норм. А також на підставі рішення сесії Харківської міської ради № 1993/15 від 23.09.2015 та договору від 18.04.2016.

З документом, розробником якого стало ТОВ «Фірма Сатор», можна ознайомитись в управлінні містобудування та архітектури (вул. Квітки-Основ'яненка, 7, м.Харків, 61003, кімната 7.15, 7.16).

Пропозиції щодо проекту приймаються до 17 серпня в письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування відповідно до вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил.

comments powered by HyperComments