У парку Горького лицарі битимуться за горіхи

П'ятниця, 29 липня 2016, 17:49
На перші вихідні серпня у ЦПКіО розпланували «Битви за горіхи».
У парку Горького лицарі битимуться за горіхи

«Стати на час справжнім лицарем зможуть всі гості парку 6 і 7 серпня. В рамках свята «Полювання за горіхами» відбудуться лицарські поєдинки. Центральний парк культури і отдиха разом з клубом історичної реконструкції «Князь» запрошує взяти участь в тренувальних дуелях з м'яким зброєю і обладунками», — повідомляє прес-служба парку.

Середньовічна площа о 14:00 перетвориться на ристалище, на якому відбуватимуться поєдинки. Професіонали навчатимуть охочих основам бою, а переможцям боїв даватимуть, які можна обміняти на призи.

«Тут же відбудуться презентаційні поєдинки в цьому вбранні на металевому зброї. Тяжкість кіраси і шолома на собі зможуть випробувати всі бажаючі — комплект обладунків буде доступний для фотографування», — йдеться у повідомленні..

Зазначимо, що 6-7 серпня в парку відбудеться «Битва за горіхи». У програмі, окрім лицарських боїв, — подушкові. Баталії пройдуть на Центральній площі парку о 19:00. Подушки доведеться приносити з собою. «Найкраще битися подушками з синтетичним наповнювачем. Перед масовим боєм, учасники зможуть розім'ятися в одиночних поєдинках на колоді», — зауважують у парку. Крім того заплановано чимало інших битв: всі проти всіх, хлопчики проти дівчаток, битва на одній нозі, цар гори, кидання подушками з місця і інші. Під час свята учасники мають вигравати горіхи, які можна буде обміняти на подарунки.

comments powered by HyperComments