Молодь Харкова поспілкувалася у Global Village

Тетяна Зарубіна  |  Неділя, 31 липня 2016, 12:12
Міжнародний фестиваль зібрав учасників з 15 країн
Молодь Харкова поспілкувалася  у Global Village

30 липня Центральному парку культури і відпочинку ім.Горького відбувся фестиваль культур Global Village, в якому взяли участь понад 50 стажерів з Франції, Греції, Марокко, Тунісу, Іспанії, Мексики, Сінгапуру і ще 15 країн світу.  

Відвідувачі відкрили для себе національні традиції, мистецтво, забавні звички і звичаї представників різних культур, а також спробували" весь світ на смак "дегустуючи страви національних кухонь.

Урочисте відкриття фестивалю відбулося о 15.00 на головній площі парку - біля сцени. В рамках фестивалю пройшли воркшопи та майстер-класи від іноземних учасників, творчі номери та презентації національних костюмів і аксесуарів, а також розіграш призів. Пыд час виконання національного танку будь які бажаючі українські дівчата мали змогу перейняти навички від своїх іноземних колежанок. Для відпочинку та спілкування молоді були обладнані спеціальні зони, також усі присутні приймали участь у розіграші сертифікатів від AIESEC.

Організатори підкреслили, що Global Village - це не комерційний проект, спрямований на презентацію культур і традицій світу, розвиток інтересу і толерантності до представників інших країн. Мета фестивалю - міжкультурне розуміння та створення діалогу серед молоді.

Довідка: AIESEC - міжнародна молодіжна організація, що об'єднує студентів та молодих випускників з 126 країн світу. ЮНЕСКО визнала AIESEC найбільшої в світі організацією, керованою молоддю. Мета AIESEC - розвиток потенціалу молоді у вирішенні глобальних проблем через розвиток лідерства молоді та міжнародних програм студентського обміну.

comments powered by HyperComments