Вибори в Чкаловскій об'єднаній громаді: явка понад 40%

Неділя, 31 липня 2016, 21:12
У Чкаловскій об'єднаній громаді Чугуївського району Харківської області сьогодні, 31 липня, пройшли вибори депутатів місцевої ради.
Вибори в Чкаловскій об'єднаній громаді: явка понад 40%

Станом на 17:00 явка виборців в середньому склала більше 30%, безпосередньо в Чкаловському - більше 40%.

Нагадаємо, новостворена Чкаловська ОТГ об'єднує близько 10 000 виборців, з них приблизно 40% проживають в самому селищі.

Як пише в своєму блозі на «Справжній Варті» політолог Антон Авксентьєв, це самий «ватяний» округ в регіоні. Головним претендентом на перемогу є «регіонал», діючий селищний голова Чкаловський Віктор Соловйов. Головним опонентом Соловйова може стати молодий сільський голова Коробочкине Олександр Шаровкін. Природний інтерес до виборів в Чкаловському має розташований там агрокомбінат "Слобожанський", який не тільки фінансово наповнює бюджет і дає роботу багатьом місцевим жителям, але і на протязі останніх років займається соціальною допомогою в селищі.

Інший полюс впливу, який може стати ключовим - чугуївській бізнесмен і засновник мережі заправок «Marshal» Олександр Зачепило ( «Заєць»). Його вплив на місцеві політичні процеси зберігався при різній владі. Також вирішальне слово може залишитися за народним депутатом Дмитром Шенцевим, який міцно застовпив за собою Чугуївської вотчину, де вже двічі впевнено перемагав в 2012 і 2014 роках.

Нагадаємо, також сьогодні - вибори мера і депутатів міськради в Мерефі.

Фото - Роман Лихачов.

comments powered by HyperComments