П’яного «друга Авакова» ледь витягнули з-за керма (відео)

Понеділок, 1 серпня 2016, 15:48
Колишній топ-чиновник встиг ще й вдарити копа, але відбувся адмінпокаранням.
П’яного «друга Авакова» ледь витягнули з-за керма (відео)

Як повідомляє Depo.Харків, днями громадські активісти помітили чоловіка з ознаками сильного алкогольного сп’яніння — він сів за кермо авто представницького класу та від'їхав від бару. Очевидці викликали патрульних.

Під час складання протоколу водій прикривався ім'ям міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, на якого він нібито працював п'ять років. Від тесту на приладі «Драггер», який перевіряє наявність алкоголю в організмі, чоловік відмовився. З'ясувалося, що в нього були документи на ім'я Андрія Стасевського. За даними видання, Андрій Стасевський працював в «Нафтогазі», «Укртранснафті». З приходом до влади Віктора Януковича отримав посаду заступника голови Державного комітету України з державного матеріального резерву, пізніше очолював Нацкомісію з регулювання ринків фінансових послуг.

У телефоні Стасевського був записаний номер міністра, але чоловік, який взяв трубку, заявив, що це вже не номер Авакова. У процесі спілкування з поліцією та водіями, які знімали те, що відбувається на камеру, Стасевський роздягнувся до трусів.

У прес-службі патрульної поліції Харкова повідомили, що на порушника складений адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Крім цього, у поліції зазначили, що патрульні не пред’являли водієві претензій з приводу того, що він ударив поліцейського в ногу під час складання матеріалів.

comments powered by HyperComments