Новостворене об’єднання має консолідувати людей, що прагнуть змін в суспільстві

Четвер, 4 серпня 2016, 10:10
Нещодавно у прес-центрі «Накипело» була презентована нова політична сила, утворена на базі «Демальянсу».
Новостворене об’єднання має консолідувати людей, що прагнуть змін в суспільстві

Представники «Демальянсу» розповіли, що 9 липня під час чергового з’їзду була утворена об’єднавча платформа нової політичної сили. Туди вже долучилися депутати та громадські організації, які вважаються єврооптимістами – Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Вікторія Пташник, Громадянська платформа «Нова Країна» та РеМБуС.

«Потрібно тотально змінити правлячий клас в Україні, – підкреслив Василь Гацько, співголова Демальянсу, – видно, що сьогодні ні вивести країну з економічно кризи, а ні забезпечити успіх та просування корумповані політики не можуть. Це можна зробити. Якщо ми проведемо вдалий об’єднавчий процес та об’єднаємо всіх людей, які сьогодні не просто хочуть змін, а й можуть їх забезпечити. Тому наша нова місія – це відкрита платформа єднання. Ми 9 липня дали страт об’єднавчому процесу. І Демократичний альянс вже став платформою, куди щодня долучаються профільні люди та активні громадяни».

Гацько розповів, що новостворена політична сила буде дотримуватися таких основних принципів – відкритості та підзвітності, фінансової прозорості та колективного лідерства. Даний проект має сконсолідувати людей, які бажають змін в країні. Вікторія Пташник, член правління Демальянсу, розповіла, що представники даного об’єднання прагнуть створення країни з ліберальною економікою, де держава захищає права людей, реформування сфери правосуддя та виборчого права. Крім того, до таких принципів його представники додають і прозоре фінансування, адже саме в даній сфері криється корінь політичної корупції.

comments powered by HyperComments