До Дня міста відбудеться низка спортивних подій

Понеділок, 15 серпня 2016, 15:05
За традицією, друга половина серпня буде насичена різноманітними спортивними подіями та змаганнями.
До Дня міста відбудеться низка спортивних подій

Про це під час брифінгу розповів начальник управління з питань фізичної культури та спорту Костянтин Курашов. Таким чином, 21 серпня на стадіоні «Динамо» пройде 31-й марафон під назвою «Звільнення». Заплановано, що у ньому візьме участь 3 000 людей. Участь в марафоні безкоштовна, проте кожен учасник має мати при собі медичну довідку. Він також зазначив, що у цьому марафоні зазвичай беруть участь спортсмени не тільки з України, а й з-за кордону. Але скільки буде закордонних гостей цього року – не відомо. Раніше багато людей приїжджало з Бєлгорода та Курська. Проте Курашов заявив, що потяг до спорту в марафонців великий, незважаючи «на ці політичні моменти».

На даний момент триває юнацький турнір з футболу під назвою «Перша столиця». У ньому беруть участь команди з Києва, Одеси, Дніпропетровська, Харкова. Львова, Запоріжжя і Сум. 21 серпня на стадіоні «Металіст» відбудеться фінальний матч. «Всі команди із задоволенням приїжджають кожен рік, – зазначив Костянтин Курашов, – вони чекають на цей турнір. Ми проводимо його фінал на нашій найбільшій арені».

20 серпня на аеродромі в Коротичі кращі парашутисти країни мають побити національний рекорд, побудувавши найбільшу фігуру в повітрі. Для цього буде задіяний літак АН-72. 18 серпня стартує традиційний турнір зі стрільби з луку. Також заплановані змагання по шахам, пляжному волейболу та футболу.

Завершиться сезон Спортивним ярмарком, який відбудеться 11 вересня на площі Свободи. У ньому візьмуть участь спортивні федерації, школи, клуби та центри. Там гості зможуть познайомитися з різними видами спорту та досягненнями у даній сфері.

comments powered by HyperComments