Під час свят Харківщину охоронятимуть пильніше

Вівторок, 16 серпня 2016, 09:01
Задля убезпечення учасників свят в регіоні створять Оперативний штаб, а силовики перейдуть на посилений режим несення служби.
Під час свят Харківщину охоронятимуть пильніше

«До Дня Національного прапора та Дня Незалежності України в Харківській області пройде низка масових заходів. Також 20 серпня ми відкриваємо два знакових об'єкти - органний зал Харківської обласної філармонії та станцію метро «Перемога». Очікується, що участь у цих заходах візьме Президент України, - повідомив голова ХОДА. - Забезпечення безпеки в ці дні - головне завдання, яке стоїть перед управліннями СБУ та Національної поліції в Харківській області. Прошу керівництво силових відомств мобілізувати весь особовий склад».

За інформацією Ігоря Райніна, силові структури регіону вже перейшли на посилений режим несення служби. Також глава ХОДА повідомив, що в області буде працювати Оперативний штаб з недопущення правопорушень і провокацій в святкові дні. Керувати штабом буде заступник голови - керівник апарату ХОДА Вячеслав Аббакумов.

«Штаб буде проводити засідання щодня. Інформація про результати засідань буде надходити мені особисто», - цитує керівника області прес-служба ХОДА.

 

comments powered by HyperComments