«Автомайдан» обіцяє пробіг на День незалежності – активісти заїдуть до шпиталю, та влаштують низку заходів.

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 16 серпня 2016, 12:41
Традиційний автопробіг відбудеться 24 серпня - приєднатися може кожен
«Автомайдан» обіцяє пробіг на День незалежності – активісти заїдуть до шпиталю, та влаштують низку заходів.

Костянтин Чуркін,заступник голови правління ГО «Автомайдан» розповів, що автопробіг – насамперед можливість створити правильну атмосферу: «Плануємо святковий автопробіг – покататися по місту з прапорами,підняти бойовий та патріотичний рух міста. У цьому році це 25 років  незалежності – дуже значна подія. Плануємо нові формати автопробігу. Виникли думки,що треба навідати значні місця, як камінь УПА,  заїхати в шпиталь. Ми просимо людей, щоб вони приносили  якісь «вкусняшки»,  вологі серветки»,- запросив  до участі Костянтин. Він пояснив – у організаторів багато ідей, наприклад були думки зробити невеличку екскурсію про Будинок Слово , що знаходиться поруч зі шпиталем, у нього дуже цікава історія,неоднозначна .

«Коли ми кинули свій заклик. багато було людей, які казали нащо ви збираєтесь. крае зберіть гроші. Але у мене асоціація виникла – день народження мами, у якої багато дітей. Ми не можемо інакше. Нам важливо це показати, не тільки собі,але і для «запоребріка». Нам важливо показати,о в нас все гаразд. Можна казати що все пропало,але ми сподіваємося. що все буде добре»,- розповів активіст

Автопробіг  почнеться 24  серпня о 12 – 00 біля площі Конституції. Маршрут і кількість учасників поки що достеменно невідомі. Констянтин запросив усіх бажаючих: « Кожен хто прийде на автопробіг може принести пачку печива. Ми під’їдемо до шпиталю, хочемо стати на вулиці поряд. підійти пішки. 2 -3 людини візьмуть ці пакунки і передадуть»

За словами активіста, подібний пробіг буде у Богодухові. Учасники харківського пробігу матимуть українські прапори, всі будуть мати одяг з патріотичною символікою, та хороший настрій. До участі запрошують навіть пішоходів – обіцяють знайти місце у машині.

comments powered by HyperComments