«Харківські спортсмени на Олімпіаді продемонстрували свою високу майстерність», - Ігор Райнін

Понеділок, 22 серпня 2016, 15:15
У Ріо-де-Жанейро завершилися XXXI Олімпійські ігри. Губернатор Ігор Райнін привітав харківських спортсменів, які брали участь у змаганнях.
«Харківські спортсмени на Олімпіаді продемонстрували свою високу майстерність», - Ігор Райнін

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

«Харківські спортсмени на Олімпіаді продемонстрували свою високу майстерність і великий потенціал. Команди виклалися на всі сто. Ми пишаємося нашими героями, підтримуємо їх і чекаємо вдома», - сказав Ігор Райнін.

Губернатор відмітив наполегливу боротьбу чоловічої команди фехтувальників з лідерами Максимом Хворостом і Дмитром Карюченком та прекрасний виступ збірної команди України з синхронного плавання. На його думку, на Ірину Деху, Юлію Ткач, Еліну Світоліну, Владислава Грико чекає велике майбутнє.

«Звичайно ж, особливі слова хочеться адресувати Богданові Бондаренку. Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, він продемонстрував бійцівський дух і характер. Саме тому я виступаю перед Харківською обласною радою з ініціативою присвоїти Богданові звання почесного громадянина Харківської області та буду наполягати на тому, щоб це звання було йому присвоєно в найкоротші терміни. Дорогі олімпійці, ми пишаємося вами, вболіваємо за вас і завжди будемо підтримувати. З нетерпінням чекаємо в Харкові!», - відмітив губернатор.

Нагадаємо, харківський легкоатлет Богдан Бондаренко посів третє місце у стрибках у висоту на Олімпійських іграх в Бразилії.

comments powered by HyperComments