Понад 100 дітей показали виставу перед оперним театром

Вівторок, 23 серпня 2016, 17:40
Прем'єра балету-казки «Казкова балетна феєрія» відбулася 23 серпня на майданчику перед Харківським національним академічним театром опери та балету ім. М. Лисенка.
Понад 100 дітей показали виставу перед оперним театром

Казку підготували Харківська хореографічна школа і єдиний в Україні дитячий балетний театр. Автор проекту - директор хореографічної школи, заслужений діяч мистецтв України Наталія Ржевська, повідомляє прес-служба міськради.

Як повідомила викладач школи Олена Котова, у виставі задіяно понад 100 дітей у віці від 7 до 16 років. Прем'єру підготували спеціально до Дня міста.

«Ми дуже серйозно підготувалися до цієї постановки. Деякі костюми шили спеціально для цього балету, частина була вже готова. Зібралося дуже багато дітей, не дивлячись на те, що літні канікули ще не закінчилися. Можливо, цю постановку покажемо і на інших концертних майданчиках», - повідомила Олена Котова.

Зазначимо, що сьогодні в театрі опери та балету о 17:00 розпочався святковий концерт, присвячений Дню міста, а ввечері на майданчику перед театром відбудеться опера Семена Гулака-Артемовського «Запорожець за Дунаєм», початок - о 20:00.

Нагадаємо, сьогодні, 23 серпня, в Харкові відзначається День міста та 73-тя річниця визволення Харкова від нацистських загарбників. У всіх районах міста проходять святкові заходи, а ввечері відбудуться концерт на воді в районі скверу «Стрілка» і велика програма «Легенди Великобританії» в парку ім. Горького.

comments powered by HyperComments