Журналістам показали "таємну в'язницю СБУ" в Харкові

Четвер, 1 вересня 2016, 16:26
Прес-тур в будівлю Управління СБУ в Харківській області пройшов 1 вересня.
Журналістам показали "таємну в'язницю СБУ" в Харкові

Показати журналістам сектор досудового слідства Харківського облуправління СБУ розпорядився голова СБУ Василь Грицак після того, як йому сьогодні на прес-конференції поставили запитання про ймовірний випадок звільнення людей з "таємних в'язниць СБУ", передає SQ.

Як уточнив під час прес-туру начальник облуправління СБУ Едуард Крицин, в кімнатах сектора досудових розслідувань із затриманими працюють слідчі. "Щоб викликати підозрюваного, слідчий подає заяву, що йому потрібно попрацювати з тим чи іншим громадянином України по кримінальній справі. Людину привозять з ізолятора тимчасового утримання, проводять з нею слідчі дії і повертають назад. На ніч тут ніхто не залишається. Більше в СБУ немає приміщень, де могли б міститися люди", - заявив Крицин.

Зараз в облуправлінні СБУ для слідчих дій використовуються дві кімнати. Крім того, є кімнати для відпочинку особового складу. Решта приміщень - опечатані. Зокрема, в опечатаній частини сектора є кімнати, реконструйовані до Євро-2012. Передбачалося, що там будуть міститися іноземці, але за час чемпіонату з футболу в сектор нікого не привозили.

comments powered by HyperComments