У міськраді привітали підприємців з професійним святом

П'ятниця, 2 вересня 2016, 15:45
Святковий прийом з нагоди Дня підприємця пройшов сьогодні в Харківській міській раді.
У міськраді привітали підприємців з професійним святом

Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса з професійним святом підприємців привітав директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Андрій Проскурін.

«Ви створюєте нові робочі місця, забезпечуєте городян необхідними товарами і послугами. Без вас неможливий соціально-економічний розвиток нашого міста, регіону та всієї країни. Завдання влади - створювати для вас максимально комфортні умови, і я вас запевняю, що ми продовжимо робити все для нашої подальшої співпраці. Окремі слова подяки хочеться висловити представникам виконавчих органів влади, які налагоджують цей «місток дружби». Я бажаю всім міцного здоров'я, успіхів, удачі, благополуччя та миру!» - сказав Андрій Проскурін.

Директор департаменту вручив кращим представникам цієї галузі Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради, Подяки міського голови та Почесні грамоти Департаменту підприємництва та споживчого ринку, повідомляє прес-служба міськради.

В Україні День підприємця прийнято святкувати в першу неділю вересня. Це професійне свято в нашій державі було засноване в 1998 році  наказом Президента Леоніда Кучми.

comments powered by HyperComments