Завод Малишева відремонтує більше танків

Понеділок, 5 вересня 2016, 10:48
Наразі на підприємстві триває ремонт за технічним станом танків Т-84 – на виконання договору з Міністерством оборони України.
Завод Малишева відремонтує більше танків

І з огляду на потреби оборонного відомства кількість одиниць цієї техніки по цьому замовленню збільшена, повідомляє прес-служба заводу. 

Ці танки знаходилися на озброєнні української армії вже тривалий час – і тепер прийшов термін їхнього технічного огляду та відновлення повної боєздатності, в якійсь мірі розтраченої в процесі експлуатації. Даний контракт – з розряду договорів з сервісного обслуговуванню техніки, яка випускалась чи випускається заводом і знаходиться під його «наглядом», що і обумовлено в держоборонзамовлення в тому числі на цей рік.

Робота ведеться з огляду на спеціальні програми з відновлення бойових якостей цих машин та їхнього ремонту з урахуванням потреб кожної, що були розроблені Харківським конструкторським бюро з машинобудування та Харківським конструкторським бюро з двигунобудування і узгоджені з оборонним відомством країни по кожній позиції. 

 

comments powered by HyperComments