Матусі просять Кернеса обладнати будинки пандусами для колясок

Вівторок, 6 вересня 2016, 18:37
А в лікарнях - обладнати спеціальні місця для дитячих візків
Матусі просять Кернеса обладнати будинки пандусами для колясок

Відповідна петиція зареєстрована на сайті міської ради. Віта Ларіонова пропонує "зобов'язати ЖЕКи, ОСББ та інші кооперативи зробити / відремонтувати спуски для колясок і в тому числі в самому під'їзді обладнати спуск по сходах (той, що до ліфта веде)". 

"У нашому місті дуже багато діток. Мами щодня стикаються з проблемою спуску коляски з дому на вулицю, а потім, так само з підйомом коляски в будинок. Для тих, хто не стикався, пояснюю: найлегша коляска без дитини важить 12-14 кг, а є і по 20-25 кг коляски + вага дитини + вага необхідних дрібниць. Молодим мамам фізично важко винести / занести коляску в будинок", - жаліється жінка.

"У дитячих поліклініках або на їх території не завадило б обладнати місця для колясок. Дитячий транспорт стоїть нині не дешево, тому залишати його на вулиці біля будівлі поліклініки небезпечно. А в саме приміщення заборонено ввозити коляски", - зазначає авторка петиції.

Збір підписів триває. Проголосувати за петицію можна ще протягом 90 днів. Нагадаємо, щоб петиція була підтримана міськрадою, вона повинна набрати 5 000 підписів.

comments powered by HyperComments