У Харкові планують побудувати велотрасу довжиною 24 км

Середа, 7 вересня 2016, 18:37
Попередній проект будівництва велотрасси в Саржиному яру розробили в Харківській міській раді.
У Харкові планують побудувати велотрасу довжиною 24 км

Про це повідомив громадськість начальник управління з питань фізичної культури і спорту Харківської міськради Костянтин Курашов.

За його словами, довжина траси становитиме 24 км, що дозволить проводити там різні змагання з велоспорту, зокрема Кубок України. Велотрасу планують побудувати на неосвоєній території яру, ближче до пр. Науки.

Також Костянтин Курашов повідомив, що завершується ремонт Міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової.

Він зазначив, що у школі займаються в кількох напрямках, в тому числі із загальнофізичної підготовки. Тому на території школи побудували багатофункціональний спортмайданчик для гри в футбол, для занять стріт-воркаутом, упорядкували територію, розбили клумби. «Раніше там був бетонний паркан, тепер - нова плитка, доглянута територія. Триває ремонт покрівлі над басейном, цього року всі роботи будуть завершені», - повідомив начальник управління.

У школі Яни Клочкової можуть займатися всі, хто бажає.

Також в планах міста - завершити реконструкцію чотирьох клубів за місцем проживання, реконструкцію ДЮСШ №8, відкрити велоклуб біля пам'ятника Велосипедисту, а біля стадіону «Вірта» - школу футболу.

comments powered by HyperComments