ЦК "Азов" зупинив рейдерське захоплення приватної власності озброєними молодиками

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 12 вересня 2016, 21:56
Харків'янин звернувся до Азову з проханням допомогти позбутися рейдерів, що намагалися вкрасти чужий врожай і захопити землю
ЦК "Азов" зупинив рейдерське захоплення  приватної власності озброєними молодиками

Якщо існує закон, то обов'язково існують ті, хто будь-що прагне обійти його. Як повідомив на своїй сторінці у вк ЦК "Азов", нещодавно, до них  звернувся чоловік, який прохав активістів допомогти йому у вирішенні конфлікту, який став наслідком ось такого от бажання перехитрити законодавчі норми та заробити на цьому гроші. Харків'янин, що звернувся до Азову, є суб'єктом господарства та володіє земельним маєтком спільно з іншим, другим суб'єктом господарства. Право на користування територією поля, його оброку та збір врожаю чітко розподілено між суб'єктами.

Проте один з власників, другий суб'єкт господарства, вдався до протизаконних шахрайських дій: він почав збирати врожай з усієї території поля, включно з частиною, право на яке має другий власник. Окрім цього, власником-крадієм було виставлено озброєну охорону, яка представилася нібито "поліцією особливого призначення". Є припущення, що ці спецпризначенці є ніким іншим, як бійцями славнозвісного Черьомухи та колишніми "беркутівцями". Ці "охоронці" забезпечували успішне здійснення протиправних дій та крадіжок врожаю з частини поля, яка належала першому суб'єкту господарства. Активісти Цивільного Корпусу АЗОВ приїхали на місце, аби докладно розібратися в в цій ситуації та за законом вирішити конфлікт із правопорушниками.

Біля території поля їх зустріли "охоронці". Розмова була напружена, спецпризначенці поводилися вельми агресивно і, окрім цього, автомати були зняті із запобіжника.

Опісля розмови з активістами ЦК АЗОВ, "охоронці" полишили територію поля.


Як повідомили активісти: "Ми, Цивільний Корпус АЗОВ Харків попереджаємо всіх тих, хто намагається вчиняти подібні рейдерські захоплення чужої території та приватної власності: лихі 90-ті давно минули і вам не вдасться втілити в життя свої шахрайські, злочинні схеми, які ви, до того ж, намагаєтеся підкріпити силовими факторами".

comments powered by HyperComments