Уряд похвалив Харків за створення «прозорих офісів»

Вівторок, 13 вересня 2016, 09:22
Перші центри планується відкрити в адміністраціях Київського та Шевченківського районів.
Уряд похвалив Харків за створення «прозорих офісів»

Уряд України дав високу оцінку роботі міської влади Харкова у створенні центрів надання соціальних послуг «Прозорий офіс». Про ефективну роботу Харківської міськради і міського голови Геннадія Кернеса під час селекторної наради з питання надання субсидій заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева, який в кінці серпня був з робочим візитом в Харкові.

Після проведення селекторної наради перший заступник міського голови Ігор Терехов нагадав, що перші центри планується відкрити в адміністраціях Київського та Шевченківського районів.

За його словами, відкриття районних центрів соцпослуг заплановано на січень наступного року - до початку роботи нового Регіонального центру адмінпослуг (пр. Тракторобудівників, 144), де також надаватимуться соціальні послуги. Зараз місто працює зі Світовим банком з питання придбання техніки для матеріально-технічного забезпечення центрів.

«У питанні організації центрів соціальних послуг Харків дійсно на передових позиціях, і ми маємо намір досягти високих результатів. Наше завдання - спростити механізм отримання соціальних послуг для харків'ян», - підкреслив Ігор Терехов.

Також перший віце-мер зазначив, що в Харкові немає проблем з оформленням субсидій, і закликав жителів міста, які розраховують отримати субсидію на новий опалювальний сезон, починати оформляти її вже зараз.

При цьому Ігор Терехов відзначив високі результати Харкова в сфері модернізації комунальних підприємств.

«Ми багато працюємо зі Світовим банком щодо залучення кредитних коштів для модернізації «Харківських теплових мереж». Це дасть можливість поліпшити якість послуг, що надаються, і знизити їхню вартість», - підкреслив Ігор Терехов.

comments powered by HyperComments