«Баш на баш» 2.0. У Харкові знову пройде благодійний аукціон

Юлія Гуш  |  Середа, 14 вересня 2016, 18:49
У місті знову пройде благодійний аукціон «Баш на баш», присвячений пам’яті Данила Дідика, який загинув 2015 року під час теракту поблизу Палацу спорту.
«Баш на баш» 2.0. У Харкові знову пройде благодійний аукціон

Благодійний аукціон відбудеться 7 жовтня в Харківській школі № 11, де колись навчався Данило Дідик. За словами організатора Ігоря Уманського, до цього там відбудеться флешмоб з розпису футболок, у якому візьмуть участь діти. Всі плоди їх творчості згодом будуть представлені на аукціоні. Окрім школярів, власні лоти також представлять відомі особи – як спортсмени, так і культурні діячі. Наприклад, одним з таких експонатів стане постер з автографом, який надав лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук. Всі виручені з аукціону кошти підуть на допомогу дітям-сиротам та бійцям, що зараз проходять лікування в шпиталях.

«Я хочу подякувати за організацію такого заходу, – розповіла Катерина Садурська, член олімпійської збірної з синхронного плавання, – про нього знають не тільки у Харкові. Про це вже писали люди з Києва. Аукціон отримав наскільки широке розповсюдження. Низький вам уклін. Спасибі, що ви допомагаєте і дітям, і бійцям. Скажу, що ми брали участь в минулому аукціоні. Ми надали тренувальну шапочку, на якій були поставлені автографи команди, що безпосередньо брала участь в Олімпійських іграх. І наскільки мені відомо, вона зібрала більше 3 500 гривень. Ми дуже раді, що змогли чимось допомогти».

Спортсменка розповіла, що цього разу її команда має намір надати постер зі зображенням власної збірної. Де будуть поставлені автографи всіх учасниць. Також Катерина Садурська пообіцяла, що вони з власного боку привернуть ще більше учасників Олімпійських ігор.

«Цей аукціон доводить, що ми є і нас багато, – розповіла Світлана Проценко, директорка школи №11, – просто нам необхідно якось зустрітися, жити і працювати разом. Я хочу сказати, що до цього аукціону приєдналися нові небайдужі люди. І завдяки ним ми не просто інформуємо про це. Завдяки ним у нас ще з’являються нові лоти. Мені дуже приємно зазначити, що люди, які почули про перший аукціон, вони практично одразу же відгукнулися. Мені приємно, що традиційною стає небайдужість».

comments powered by HyperComments