Цілий місяць по Москалівській вдень не ходитимуть трамваї

П'ятниця, 16 вересня 2016, 20:36
Рух транспорту по вулиці Москалівській, на ділянці від Гольдбергівської до Текстильної, буде заборонено щодня з 9:00 до 17:00 з 19 вересня по 20 жовтня.
Цілий місяць по Москалівській вдень не ходитимуть трамваї

Причина цього, Як повідомили в Департаменті інфраструктури міськради, – капітальний ремонт трамвайних колій по вулиці Москалівській.

Рух транспорту для об'їзду ділянки буде організовано наступним чином:

- на ділянці від вул. Валер'янівської до вул. Основ'янської, по смузі руху в напрямку вул. Гольдбергівської, буде організовано односторонній рух в напрямку вул. Текстильної, а в бік вул. Гольдбергівської транспорт проїжджатиме по другорядній дорозі, що проходить уздовж основної проїжджої частини вул. Москалівської;

- на ділянці від вул. Основ'янської до вул. Текстильної двосторонній рух буде здійснюватися по вільній від проведення робіт смузі.

З 19 вересня по 20 жовтня, щодня з 9:00 до 17:00 також буде заборонено рух трамваїв по вул. Москалівській - від вул. Гольдбергівської до розворотного кола «Новожанове» і по вул. Миколи Бажана - від вул. Москалівської до розворотного кола «Новоселівка».

Трамваї в цей час ходитимуть у такий спосіб:

маршрут №3: розворотне коло «Залютино» - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгенія Котляра - РК «Південний вокзал»;

маршрут №7: РК «Південний вокзал» - вул. Євгенія Котляра - вул. Велика Панасівська - Новоіванівський міст - вул. Клочківська - РК «Мала Данилівка»;

маршрут №27: РК «Південний вокзал» - вул. Полтавський Шлях - вул. Конєва - вул. Москалевська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - м-н Захисників України - пр. Московський - вул. Кошкіна/вул. Морозова - парк Машинобудівників.

comments powered by HyperComments