У Москві вбили лідера харківського «Оплоту» Євгена Жиліна: подробиці

Понеділок, 19 вересня 2016, 21:40
У ресторані "Вітерець" у селищі Горки-2 під Москвою вбили ватажка харківської проросійської організації "Оплот" Євгена Жиліна.
У Москві вбили лідера харківського «Оплоту» Євгена Жиліна: подробиці

Про це повідомляє російське пропагандистське видання Life.

Відзначається, що кілер розстріляв двох відвідувачів ресторану. Особа другої жертви - знайомого Жиліна, який отримав важкі поранення, але залишився живий, - встановлюється.

Підозрювані втекли на двох автомобілях - таксі Nissan жовтого кольору та іномарці темного кольору.

Допитані свідки стверджують, що вбивця прибув у "Вітерець" майже за півгодини до появи в ньому Жиліна і його супутника, встигнувши зробити замовлення, повідомляє "Російський Діалог".

При цьому кілер зробив все можливе, щоб персонал ресторану не запам'ятав його прикмети. Він відмовився залишити одяг у гардеробі і сів за стіл у капелюсі з полями. Крім того, на ньому були надіті окуляри (як помітили співробітника ресторану, без діоптрій) і приклеєні вуса.

Після того, як Жилін і його супутник з'явилися в ресторані і зайняли сусідній столик, вбивця піднявся з місця, і, діставши пістолет, попрямував в сторону прибулих. За словами очевидців, прозвучало всього чотири або п'ять пострілів. Спочатку кілер застрелив Жиліна, якого другий чоловік намагався прикрити і захистити від куль. Один з пострілів було зроблено в голову Жиліну і виявився смертельним. Другого чоловіка, особа якого встановлюється, вбивці вдалося тільки поранити - кілька куль потрапили йому в спину.

Вибігши з ресторану, кілер поїхав на одному з автомобілів, припаркованих поблизу. Як стверджують очевидці, зі стоянки одночасно від'їхали два авто, що говорить на користь версії про наявність у кілера спільника.

Нагадаємо, раніше ГПУ повідомила про підозру лідеру харківської організації "Оплот" Жиліну і оголосила його в розшук. Глава МВС Арсен Аваков заявив, що лідер харківської організації "Оплот" Євген Жилін виїхав з країни у невідомому напрямку.

comments powered by HyperComments