В Індустріальному районі Харкова обладнали собачий майданчик

Середа, 21 вересня 2016, 18:41
Майданчик для вигулу собак з'явився в районі будинку №2 по вулиці Біблика.
В Індустріальному районі Харкова обладнали собачий майданчик

Це другий майданчик, відкритий в Індустріальному районі, який активно допомагали створювати жителі навколишніх будинків, власники собак (першу відкрили в 2013 році на перехресті вул. Зубарєва і вул. Грицевця). І вже 20-ий сучасний майданчик для вигулу собак, відкритий в місті. На майданчику розміром 30х40 м є всі необхідні для тренування тварин снаряди. Тепер жителі мікрорайону зможуть приходити і безкоштовно займатися зі своїми вихованцями. Майданчик відокремлений  від дитячого та спортивного, тож дискомфорту не повинно бути.

«Тут був смітник, дуже багато будівельного сміття. Це сміття вивезли, провели безліч суботників, очистили територію, і зараз тут великий сучасний майданчик для занять з тваринами», – розповідає директор Департаменту житлового господарства міськради  Роман Нехорошков.

У процесі організації майданчика завезли пісок, облицювали частину території плиткою. В планах мешканців – встановити навіси від негоди, розбити клумби і засіяти газони. В планах департаменту на наступний рік – встановити на кожному майданчику для вигулу собак окреме освітлення. В в планах міста – до жовтня встановити 23 майданчики для вигулу собак. Незабаром вони з'являться на вул. Гвардійців Широнінців, 48-в, вул. Дружби Народів, 232-б, на пр. Тракторобудівників (за лікарнею №11). Для того, щоб в мікрорайоні встановили майданчик для вигулу собак, необхідно направити заявку на адресу КП «Центр поводження з тваринами», після чого фахівці комунального підприємства визначать місце, де можна облаштувати такий майданчик.

comments powered by HyperComments