Від отруєння горілкою на Харківщині померли вже 23 людини - обладміністрація

Вівторок, 27 вересня 2016, 18:04
З 22 вересня в лікарні Харківської області з діагнозом "отруєння алкоголем" надійшли 53 людини, 23 з них - померли. Такі дані станом на 27 вересня озвучила в.о. начальника управління охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Галина Сіроштан, повідомляє "Об'єктив".
Від отруєння горілкою на Харківщині померли вже 23 людини - обладміністрація

За інформацією Сіроштан, по районах дані такі:

в Вовчанському районі отруїлися 23 людини, померло - 12;
в Ізюмському районі - отруїлися 19, померли 5;
в Харківському районі - отруїлися 4, померли 2;
в Барвінківському - отруївся 1;
в Борівському - отруївся 1, ця людина померла;
в Великобурлуцькому - отруїлися 3, померли 3.
На сьогодні в лікарнях регіону залишаються 23 постраждалих.

У Вовчанському районі медичні працівники обійшли близько 26 тисяч дворів, попереджаючи людей про небезпеку вживання спиртного на розлив. "Ми тісно співпрацюємо з нашим бюро судово-медичної експертизи. На сьогоднішній день у 9 померлих причиною смерті стало отруєння метиловим спиртом", - повідомила Сіроштан.

Нагадаємо, 22 вересня в результаті отруєння неякісним алкоголем померли 6 мешканців Вовчанського району Харківської області. Станом на ранок неділі, 25 вересня, кількість померлих з тієї ж причини зросла до 12 осіб, станом на ранок 27 вересня померли 18 осіб (дані прокуратури Харківської області).

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення товарів з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння людей) КК України. Затримано троє власників магазинів в різних районах.
 

comments powered by HyperComments