У Харкові нагородили кращих працівників освіти

Середа, 28 вересня 2016, 16:07
В. о. голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична взяла участь у заходах, присвячених Дню працівників освіти. Вона привітала педагогів з професійним святом та побажала представникам освітянської школи Харківщини нових професійних здобутків.
У Харкові нагородили кращих працівників освіти

«День працівника освіти в Харківській області відзначають майже 52 тисячі педагогічних працівників. Дошкільна, професійна, загальноосвітня, позашкільна, професійно-технічна та вища школа Харківщини гідно втілюють традиції та запроваджують нові технології якості освіти та виховання дітей, - зазначила Юлія Світлична. - Харківська область пишається своїми освітніми досягненнями. Достойні лідируючі позиції в українських та міжнародних олімпіадах, у захисті робіт Малої академії наук. Все це дає можливості саме Харківській області посідати перше місце серед усіх регіонів України». 

Керівник області також зазначила, що жодні проблеми у державі не можуть бути виправданням для того, щоб не запроваджувати нові підходи, які встановлює Президент України Петро Порошенко. 

Також під час заходу Юлія Світлична вручила педагогічним та науково-педагогічним працівникам навчальних закладів області державні та обласні нагороди. 

«Сьогодні маю велику честь нагородити кращих представників освітянської школи Харківщини державними нагородами з нагоди 25-ї річниці нашої держави від Президента України Петра Порошенка. Працівники освіти своїми досягненнями, високими результатами внесли вагомий вклад у розбудову незалежної України та рідної Слобожанщини», - зазначила Юлія Світлична.

Також у рамках заходу відбулося нагородження переможців другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» у Харківській області. Переможці отримали обласні стипендії, запроваджені облдержадміністрацією, - грошову винагороду у розмірі 10 тисяч гривень.

comments powered by HyperComments