Незвичайні експерименти та досліди вже в жовтні покажуть в усіх школах Харківської області (ВІДЕО)

Середа, 28 вересня 2016, 17:07
На Харківщині буде реалізований новий освітній проект «Виставка цікавої університетської науки». Спільний проект ХОДА, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Харківського університетського консорціуму презентували 28 вересня в ході урочистостей, присвячених Дню працівників освіти.

Під час презентації представники навчального центру «ЛандауЦентр» ХНУ ім. В.Н. Каразіна продемонстрували фізичні та хімічні експерименти. Подібні досліди студенти проводитимуть у сільських школах області.

«Все, що є сьогодні в «ЛандауЦентрі» та не тільки, буде презентовано в кожній сільській школі області. Реалізацію цього проекту ми плануємо організувати таким чином, щоб кожен мінімакет студент мав можливість презентувати в школах, - сказала в.о. голови ХОДА Юлія Світлична. - Головна мета - популяризувати науку та більше залучити дітей до навчального процесу».

Керівник області також зазначила, що на сьогодні розробляється можливість забезпечити школи деякими необхідними матеріалами для проведення подібних дослідів і експериментів.

«Ми розглядаємо можливість, щоб якийсь мінімальний набір інструментів залишати в кожній сільській школі для того, щоб вони мали певну базу, та вчителі показували учням ці дивовижні експерименти», - зазначила Юлія Світлична.

За словами в.о. голови ХОДА, реалізація цього проекту почнеться в жовтні. Незвичайні експерименти і досліди покажуть в школах всіх районів Харківської області.

 

comments powered by HyperComments