Харків рекламує свій туристичний потенціал у Мінську

Середа, 28 вересня 2016, 18:07
Представники Харківської міської ради вперше беруть участь у Міжнародній туристичній виставці «Турбізнес 2016», яка проходить з 28 по 30 вересня в Мінську (Республіка Білорусь).
Харків рекламує свій туристичний потенціал у Мінську

Представники Департаменту міжнародного співробітництва міськради представляють Харків в рамках національного стенду разом з Києвом і Львовом. Виставка проходить за підтримки Міністерства спорту і туризму Республіки Білорусь.

Зазначимо, що участь Харкова у виставці -  це продовження комплексної роботи з просування і зміцнення міжнародного іміджу Харкова як туристичного міста. З ініціативи Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради, Міжнародного аеропорту «Харків» і Авіакомпанії Республіки Білорусь «Belavia» 9-11 червня відбувся промо-тур до Мінська для представників туристичної галузі Харкова, а 24-25 червня були проведені прес- і промо-тури до Харкова для туроператорів і журналістів з Мінська з метою встановлення контактів і подальшого розвитку співпраці в сфері туризму. У результаті статті з позитивними відгуками про Харків були розміщені у Транспортному віснику Білорусі, журналі «Белавіа» і на туристичних сайтах Білорусі.

comments powered by HyperComments