Ситуативне завдання для майбутнього губернатора Житомирщини виявилося складнішим, ніж у харків'ян

Вівторок, 4 жовтня 2016, 17:23
Претендентам на губернаторське крісло доведеться дати аналіз політичних сил області і згасити соціальне напруження, викликане важкою економічною ситуацією.
Ситуативне завдання для майбутнього губернатора Житомирщини виявилося складнішим, ніж у харків'ян

Перше ситуаційне завдання: в регіоні відбуваються протесті акції через невдоволення населення соціально-економічною ситуацією. Претендента нещодавно призначили на посаду голови ОДА. Однак політичні сили хочуть використати ситуацію для висловлення йому недовіри. Претенденти мають окреслити дії голови ОДА для вирішення конфлікту і дати характеристику основних політичних сил регіону, їх впливу на прийняття рішення місцевою радою, їх залежність від регіональних і промислово-фінансових груп.

Друге ситуаційне завдання: функціональне обстеження облдержадміністрації показало, що існує проблема дублювання функцій кількох структурних підрозділів. Очевидно, виникає необхідність оптимізації структури та ліквідації дублювання функцій різними підрозділами. Завдання: запропонувати своє бачення шляхів вирішення проблеми дублювання функцій.

Нагадаємо, для претендентів на посаду голови Харківської ОДА перше завдання другого туру було спрямовано на пошуки шляхів подальшого розвитку регіону, друге ситуативне завдання кандидатам стосувалося відсутності бюджетних коштів на зарплати держслужбовцям.

comments powered by HyperComments