Тролейбус по Сумській вулиці – і для людей, і для навколишнього середовища (ФОТО)

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 7 жовтня 2016, 16:19
Сьогодні поблизу площі Поезії активісти ГО «Міські реформи» проводять акцію, під час якої агітують місцевих мешканців підтримати ідею запуску тролейбусного маршруту по Сумській вулиці.
Тролейбус по Сумській вулиці – і для людей, і для навколишнього середовища (ФОТО)

Під час проведення акції представники «Міських реформ» облаштували невеличкий майданчик, де всі охочі могли більше дізнатися про їх ініціативу.

«Акція «Зупинка тролейбусу на Сумську» спрямована на те, щоб просунути інформацію про необхідність створення екологічного транспорту в місті, – розповіла Олександра Нарижна, голова ГО «Міські реформи», – на те, щоб в центральній частині міста з’явилося маршрут. Екологічно чистий, який буде забезпечувати комфортне просування людей».

Під час своєї акції активісти агітують людей підписати петицію на сайті міської ради, яка має назву «Тролейбус на Сумську». Також вони розповсюджують листівки та інформують перехожих про власну кампанію. За задумом представників громадської організації, даний маршрут має пролягали від кінотеатру «Зірка», вздовж Сумської вулиці і аж до парку ім. Горького. Також там мають бути розташовані зупинки на відстані не більш ніж 400 кілометрів від одна одної.

«Наш маршрут, який ми хочемо зробити, буде забезпечувати комфортне пересування людей, буде забезпечувати достатню кількість зупинок в центрі міста, – додала Олександра Нарижна, – також він має свою екологічну складову. Він покращить міський простір тим, що люди зможуть пересуватися не на авто, а зручним транспортом».

Активісти впевнені, що новий тролейбусний маршрут принесе значну користь місту – і зробить життя мешканців більш зручним і комфортним, і допоможе зменшити кількість вихлопних газів, що піде тільки на користь навколишньому середовищу.

comments powered by HyperComments