Петро Порошенко представив Юлію Світличну на посаді голови ХОДА

Неділя, 16 жовтня 2016, 10:32
Указ Президента про призначення Юлії Світличної на пост голови Харківської обласної державної адміністрації зачитав Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін.
Петро Порошенко представив Юлію Світличну на посаді голови ХОДА

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Петро Порошенко привітав Юлію Світличну з призначенням на нову посаду, зазначивши, що нарешті в команді керівників ОДА України з’явилася жінка.

«Був дуже жорсткий конкурс, і його виграла Юлія Світлична, - зазначив Петро Порошенко. – Позитив цього призначення в тому, що поява Юлії Світличної у великій політиці (а я хочу наголосити, що голова Харківської обласної державної адміністрації – це «вища ліга» і велика політика) знаменує прихід нового покоління, яке виросло й повністю сформувалося за часів незалежності. Всією діяльністю та поведінкою Юлія Світлична демонструє повну відсутність радянських комплексів. Ще одна важлива річ - у тому, що вся трудова діяльність Юлії Світличної повністю пов’язана зі Слобожанщиною, Харківщиною. Юлію Світличну тут шанують, поважають. І вона дуже добре знає регіон і проблеми людей».

Президент України також зазначив, що новий голова ХОДА може повністю розраховувати на його підтримку. 

«Мені дуже імпонує кандидатура Юлії Світличної. Це дійсно нове покоління української політики: ефективної, патріотичної, сильної. І я впевнений у тому, що в цього керівника - величезний потенціал. Слобожанщині дуже пощастило з головою обласної державної адміністрації, - зазначив Петро Порошенко. – Юлія Світлична - перша жінка в Україні, яка у 32 роки стала потужним, сильним політиком, головою однієї з ключових, базових і найважливіших областей України».

Керівник ХОДА подякувала Петру Порошенку за високу довіру очолити Харківський регіон, зазначивши, що виклики часу накладають підвищену відповідальність на обласну державну адміністрацію та керівні органи різних рівнів. Вона також запевнила Президента в тому, що та мотивація, яка є на Харківщині, дозволить забезпечити ефективну роботу всього управлінського апарату в регіоні.

«Беру на себе обов’язок, пане Президенте, здійснювати системну координацію виконання всього комплексу завдань, які спрямовані на забезпечення порядку і безпеки на території області», - зазначила Юлія Світлична. 

Петро Порошенко також зазначив, що в органах влади української держави - високий рівень представництва сходу України.

«Я пишаюся тим, що Харківщина делегувала дуже потужного менеджера, політика, керівника і організатора Ігоря Райніна на посаду керівника Адміністрації Президента України», - зазначив Петро Порошенко.

comments powered by HyperComments