Світлична виграла вибори в Страсбурзі на посаду віце-президента Палати Регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи

Четвер, 20 жовтня 2016, 13:45
Крім того, голова Харківської облдержадміністрації увійшла до складу Бюро Конгресу Ради Європи.
Світлична виграла вибори в Страсбурзі на посаду віце-президента Палати Регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи

Про це "Варті" стало відомо з власних джерел.

Юлія Світлична в голосуванні майже на 20 голосів обійшла кандидата з російсько делегації: Світлична (Україна) - 63 "за", Орлова (Росія) - 44 "за", повідомляє джерело.

«Робота в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи для мене - велика відповідальність і важлива місія. Я переконана, що розвиток міжрегіонального співробітництва з європейськими країнами - це обов'язковий крок на шляху європейської інтеграції України. Докладу всіх зусиль для того, щоб реалізувати покладені на мене завдання», -сказала Юлія Світлична.

Нагадаємо, українська делегаця обговорила на Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи децентралізацію та питання протидії російській агресії.

Раніше, в інтерв`ю "Справжній Варті", Юлія Світлична розповідала, що  Конгрес регіональних влад Ради Європи на сьогоднішній день займається консолідацією загальної діяльності країн, які знаходяться на території Європи - це поліпшення взаємного співробітництва, посилення демократії, допомога окремим регіонам і містам.

Харківській обалсті  на конференції приділяють особливу увагу.

comments powered by HyperComments