Снігоприбирачам Харкова лишилося тільки змінити приладдя

Середа, 26 жовтня 2016, 19:21
От тільки із сіллю проблема.
Снігоприбирачам Харкова лишилося тільки змінити приладдя

До зимового сезону в Харкові готують 223 одиниці снігоприбиральної техніки. В плані техніки, в принципі, все готово. Як повідомили в КП «Шляхрембуд», сьогодні вже готові 193 одиниці техніки, що становить 86%. Серед них - трактори, солерозкидувачі, навантажувачі, бульдозери, а також додаткове обладнання.

За словами директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства Володимира Чумакова, частина техніки працює як взимку, так і влітку.

«Залишилося з машин зняти літні і поставити зимові приладдя. Останнім часом ми оновлюємо автопарк, купуємо нові передові імпортні зразки», - підкреслив Володимир Чумаков.

Він зазначив, що на відміну від успішної підготовки до зимового періоду техніки, є проблема з заготівлею сольової суміші. Це пов'язано з тим, що «Укрзалізниця» не надає вагонів для перевезення солі, і на даний момент в Харкові заготовлено лише приблизно 4 тис. т сольової суміші, при необхідній нормі 10-15 т на всю зиму.

«Якщо не розв'яжеться питання з доставкою залізницею, будемо везти сіль машинами», – поділився альтернативним варіантом Володимир Чумаков, зазначивши при цьому, що перевезення залізницею значно дешевше.

Також директор департаменту повідомив, що крім сольової суміші в Харкові вже заготовлено близько 20 тис. т піску.

comments powered by HyperComments