Харківська область співпрацюватиме з Аргентиною у промисловій сфері

Четвер, 27 жовтня 2016, 16:01
Зокрема, мова йде про машинобудування.
Харківська область співпрацюватиме з Аргентиною у промисловій сфері

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

27 жовтня керівник ХОДА Юлія Світлична зустрілася з Надзвичайним і Повноважним Послом Аргентинської Республіки в Україні Альберто Хосе Алонсо.

«Завдяки своєчасним і спільним зусиллям представників органів влади та менеджменту підприємств, вони змогли переорієнтувати ринки і знайти нових партнерів протягом останніх двох років. Обласна адміністрація відкрила представництва Харківської області в США і Китаї для того, щоб допомогти нашим підприємствам в пошуках партнерів, - розповіла Юлія Світлична. - Ми зацікавлені в тому, щоб на території області розвивався міжнародний бізнес, тому, як органи влади, сприяємо створенню сприятливого інвестиційного клімату. В результаті на загальноукраїнському тлі Харківська область виглядає стабільно і перспективно».

Найбільш перспективною сферою співпраці між Харківською областю і Аргентиною, на думку учасників зустрічі, є промисловість, зокрема - машинобудування.

За словами Альберто Хосе Алонсо, зараз в посольстві вже розглядається кілька проектів, які Україна і Аргентина планують реалізувати спільно, в тому числі - за участю Харківської області. Ці проекти стосуються авіабудування, виробництва турбін і фармацевтики.

comments powered by HyperComments