"Східний корпус" влаштував свято для вихованців харківських дитячих будинків

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 08:57
Близько 300 дітей з дитячих будинків та прийомних сімей стали гостями свята, яке "Східний корпус" влаштував 27 жовтня в харківському парку Горького.
"Східний корпус" влаштував свято для вихованців харківських дитячих будинків

Про це повідомили організатори заходу. 

Серед маленьких учасників свята - вихованці різних дитячих будинків міста та Центру психологічної реабілітації.

За словами організаторів, з цим закладом "Східний корпус" співпрацює вже давно. Наприклад, 22 жовтня активісти провели там суботник, а 26 жовтня влаштували для вихованців закладу екскурсію до Центру поводження з тваринами. 

Допомога дитячим будинкам - один з напрямків, яким "Східний корпус" займається постійно. Наступного тижня планується влаштувати свято для дітей у Екопарку.

27 жовтня маленькі гості заходу мали можливість взяти участь у квесті, безкоштовно покататися на атракціонах у всьому парку та скоштувати частування, яке для них підготували активісти.

"У кожної дитини повинна бути мрія. Та й ми, дорослі, теж іноді повинні повертатися в дитинство - щоб повернути собі чистоту фарб світу, простоту і чесність відносин. Коли у нас з'являється можливість зустрітися з дітьми і подарувати їм трохи чарівництва і посмішок - значить, ми живемо не дарма. Тому що ви - наше майбутнє, вам продовжувати наш рід і наші традиції. Я дуже сподіваюся, що сьогодні ви підете звідси з гарним настроєм і світ навколо вас здасться хоч трохи краще!", - звернувся до присутніх голова ЦК «Азов» Олег Ширяєв.

comments powered by HyperComments