Харківський військовий госпіталь готовий до боротьби із сезонними захворюваннями

фото - Сергій Козлов  |  П'ятниця, 28 жовтня 2016, 16:34
Військово-медичний клінічний центр Північного регіону готовий до боротьби із сезонними захворюваннями.
Харківський військовий госпіталь готовий до боротьби із сезонними захворюваннями

28 жовтня відбулася зустріч представників ЗМІ з медичним персоналом інфекційного відділення госпіталю, а також з бійцяим, які перебувають на лікування.

Як повідомляє прес-служба Міноборони України, на Харківщині фахівці військового шпиталю надали медичну допомогу більше ніж 2000 людей, які отримали поранення в зоні проведення АТО. Серед тих, хто прибув з району ведення бойових дій на Донбасі, понад 1800 військовослужбовців Збройних Сил України, близько 180 співробітників МВС, приблизно по 20 прикордонників і бійців СБУ, а також 13 цивільних осіб.

За словами заступника начальника Центру полковника медичної служби Миколи Карпенка, все необхідне для роботи з пацієнтами надходить централізовано з Києва, так і від благодійників. Також значну допомогу по догляду за пораненими надають волонтерські групи з числа студентів Харківського національного медичного університету та інших цивільних вузів.

Зазначимо, про потреби військових, які опинилися у госпіталі, повідомляє волонтерська група "Сетра милосердия" на Фейсбуці. 

comments powered by HyperComments