Юлія Світлична проінспектувала будівництво школи в Пісочині

Середа, 2 листопада 2016, 14:59
Будівництво нової школи в мікрорайоні "Мобіль" (смт Пісочин) ведеться за графіком.
Юлія Світлична проінспектувала будівництво школи в Пісочині

Ознайомившись з ходом робіт на будівельному майданчику, керівник області попросила будівельників приділити увагу якості і швидкості виконання робіт.

«На сьогоднішній день ми забезпечили безперебійне фінансування, тому максимально включайтеся в роботу, залучайте необхідну кількість бригад, працюйте в кілька змін, але щоб школа була побудована якісно і в строк. Ми не повинні підвести очікування мешканців Пісочина», - зазначила Юлія Світлична, звертаючись до будівельників.

Станом на 2 листопада будівельники завершили укладання фундаменту, виконали вертикальне планування, цокольний поверх школи виклали плиткою, а на першому поверсі повністю виконали цегельну кладку, також проклали теплотрасу, реконструювали центральний тепловий пункт.

З завтрашнього дня будівельники приступають до покрівельних робіт. До 12 листопада обіцяють доробити спортивну залу, а в найближчі дні – актову залу. До нового року повністю зведуть каркас будівлі, встановлять вікна і двері, а також підведуть до будівлі тепло.

З такими темпами і при наявності безперебійного фінансування школу розраховують побудувати до 1 вересня 2017 року (в крайньому випадку – до кінця 2017 року).

Довідка: Школу в мікрорайоні «Мобіль» смт Пісочин почали будувати в минулому році. До кінця цього на об'єкті планується завершити половину всіх будівельних робіт. За проектом, школа в Пісочині буде триповерховою, у будівлі передбачені ліфти. Вчитися тут зможуть 640 дітей.

comments powered by HyperComments