Чому з Харкова до Сум стало важче доїхати

Яша Томський  |  Вівторок, 8 листопада 2016, 23:15
Південна залізниця знову зробила так, як зручно їй, а не пасажирам, і внесла зміни у рух приміських поїздів на ділянці Люботин – Смородине – Суми.
Чому з Харкова до Сум стало важче доїхати

Маршрут приміського дизель-поїзда №6267 Люботин – Суми відправленням о 9:12 закінчується на станції Смородине об 11:58. У зворотному напрямку дизель-поїзд №6514/6268 Ворожба – Люботин тепер вирушає від станції Ворожба лише до станції Суми, а на ділянці Суми – Смородино взагалі не їздить. Зі станції Смородине дизель-поїзд уже під номером 6268 відправляється о 15:41 і прибуває у Люботин о 18:44.

Тобто, доїхати із Харкова до Сум і назад приміськими поїздами з однією пересадкою в Люботині тепер не можна. Якщо ж їхати з двома пересадками (в Люботині і Смородиному), то очікувати в Смородиному приміського поїзда на Суми, приїхавши з Люботина, доведеться ой як довго. Можна й не дочекатися.

Набагато швидше їхати по-людськи (бодай і дорожче): з Харкова до Сум і назад прямими потягами далекого сполучення. Або ж – для упертих любителів познущатися над собою – комбінованим способом: на ділянці Харків – Люботин – Смородине (місто Тростянець) – залізницею, а на ділянці Тростянець – Суми (60 км) – автобусом. До речі, автостанція «Тростянець» і вокзал залізничної станції «Смородине» розташовані поруч.

comments powered by HyperComments