Ще 125 учасників АТО отримали ділянки під Харковом — Світлична

Неділя, 13 листопада 2016, 16:02
11 листопада, більше сотні учасників АТО стали господарями земельних ділянок в області.
Ще 125 учасників АТО отримали ділянки під Харковом — Світлична

Документи на право власності видали на спеціальному заході в Харківській облдержадміністрації.

Голова ХОДА Юлія Світлична повідомила про передачу у власність земельних ділянок 125 учасникам АТО. 75 з них стали власниками земельних ділянок площею 1,75 га в Вовчанському районі для ведення особистого сільського господарства, ще 50 — власниками садових ділянок площею 12 соток в Зміївському районі.

«Підтримка учасників АТО є одним з пріоритетів нашої держави. Свідчення тому — низка указів Президента України про посилення соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей», — сказала керівник ХОДА Юлія Світлична.


За словами заступника голови ради Харківської обласної громадської організації «Союз ветеранів АТО» Юрія Корсунова, в Харківській області вже понад 3000 учасників АТО отримали земельні ділянки або знаходяться на стадії оформлення необхідних документів.

«На відміну від наших побратимів у багатьох інших областях України, завдяки підтримці облдержадміністрації, ми можемо отримати дійсно хорошу землю. Але, отримавши ділянку, кожен з нас мріє побудувати на ній будинок, і ми вдячні за те, що керівництво області та депутати Верховної Ради нас почули і взяли на себе відповідальність щодо реалізації цих проектів», — сказав Юрій Корсунов.

Програма «60 на 40» унікальна для України. Вона розрахована на 3 роки, і при успішному її виконанні близько 180 учасників АТО зможуть придбати житло. Кошти на реалізацію програми будуть виділятися в необхідному обсязі, — повідомила Ю. Світлична.

comments powered by HyperComments