Харківщина відправила до армії вже 718 строковиків

Середа, 16 листопада 2016, 15:56
На 77% виконано план з осіннього призову на строкову військову службу в Харкові та області.
Харківщина відправила до армії вже 718 строковиків

Про це  розповів заступник обласного військового комісара Олександр Томашевський. За даними комісара, від Харківської області на строкову військову службу вже призвані 718 осіб, що становить 77% загальної кількості. Сьогодні будуть відправлені в навчальні центри ще 40 призовників.

Військовики стверджують, що планове завдання з призову до військових частин Збройних сил України вже виконано. на даний час продовжується робота з відбору й відправки призовників до навчальних центрів Національної гвардії України.

У комісаріаті відзначили тенденцію збільшення кількості молодих харків'ян, готових проходити строкову військову службу.

Нагадаємо, восени в різні частини Збройних Сил України та Національної гвардії з Харкова повинні відправитися служити 469 чоловік, всього з регіону - близько 1 тис. чоловік. Призову підлягають молоді люди у віці від 20 до 27 років. Згідно з рішенням РНБО України, введеного в дію Указом Президента, призовники не можуть відправлятися в зону проведення АТО, а служитимуть в сусідніх областях (крім Луганської та Донецької).

До кінця призовної кампанії залишилося два тижні.

Як повідомляла "Справжня Варта", станом на 24 жовтня планове завдання по призову вже виконали Близнюківський, Борівський, Дворічанський та Шевченківський райони області.

 

 

comments powered by HyperComments