Робітники «Турбоатому» розповіли губернатору про свої проблеми

Четвер, 17 листопада 2016, 15:51
Очільниця Харківської ОДА Юлія Світлична зустрілась 17 листопада з працівниками заводу «Турбоатом».
Робітники «Турбоатому» розповіли губернатору про свої проблеми

Про це повідомляє пресс-служба ХОДА.

Співробітники заводу під час зустрічі зверталися за допомогою у вирішенні проблем, пов'язаних з наданням субсидій, піднімали питання, що стосуються сфер охорони здоров'я та освіти. Низка питань стосувалася лікування співробітників заводу.

Заяви всіх, хто просив матеріальної допомоги на лікування, за зверненням Юлії Світличної будуть розглянуті комісією з надання матеріальної допомоги обласної адміністрації.

«Обласна адміністрація зі свого боку зробить все можливе, щоб надати допомогу тим громадянам, які її потребують і мають на неї право», - зазначила Юлія Світлична.

Вона доручила в.о. начальника Управління охорони здоров'я ХОДА Галині Сіроштан взяти під особистий контроль вирішення питань, пов'язаних з медичним забезпеченням громадян, які прийшли на прийом.

Також Юлія Світлична звернулася до керівництва заводу та представників профспілки з проханням підтримувати співробітників підприємства, які опинилися у важкій ситуації.

Підбиваючи підсумки прийому, керівник обласної адміністрації зазначила, що подібні виїзні зустрічі з колективами підприємств Харківської області будуть проводитися регулярно.

Як писала «Справжня Варта», Юлія Світлична стала державним службовцем третього рангу.

comments powered by HyperComments