Слово «гідність» у назві молодого державного свята відображає сутність змін, що відбулися - Свiтлична

Понеділок, 21 листопада 2016, 07:47
Харківська губернаторка дала коментар з нагоди Дня гідності та свободи
Слово «гідність» у назві молодого державного свята відображає сутність змін, що відбулися - Свiтлична

Світлична вітає появлення в Харкові вулиць Євгена Котляра, Юрія Паращука, Владислава Зубенка та майдана Героїв Небесної Сотні, тому що їх наявність – це важливий шаг у розвитку самосвідомості людей

- Три роки тому ми довели в першу чергу самим собі, що наше почуття власної гідності є вищим за будь-які перешкоди. Ми зрозуміли, що зміни в нашому житті та в житті країни починаються з нас самих. Що чекати чарівників не варто – варто працювати самим, змінювати себе та світ навколо себе, йти вперед, вірити у свою мрію та досягати визначених цілей, - пише Юлія Світлична.

За її думкою, саме почуття гідності - головний здобуток, який отримав кожен із нас завдяки людям, які першими вийшли на Майдан три роки тому. І це відчуття гідності, свободи, сили духу завжди буде з нами.

Нагадаєм, що вчора президент України Петро Порошенко звернувся до українців з нагоди Дня гідності та свободи. У привітанні президент відзначив, що «Уряди, парламенти, президенти, казав колись Вацлав Гавел, будь вони навіть найкращими у світі, не здатні нічого зробити самі по собі, бо свобода й демократія передбачають участь всіх і кожного».

comments powered by HyperComments