Світлична пообіцяла громадськості підтримати будь-які проекти, направлені на розвиток Харківського регіону

Юлія Гуш  |  Понеділок, 21 листопада 2016, 20:04
Таку обіцянку голова Харківської облдержадміністрації дала людям під час урочистого мітингу, присвяченого святкуванню Дня Гідності та Свободи
Світлична пообіцяла громадськості підтримати будь-які проекти, направлені на розвиток Харківського регіону

Під час своєї промови губернаторка згадала людей, які брали безпосередню участь в тогочасних подіях, а також підкреслила визначну роль Харківщини як під час Революції гідності, так і в теперішні часи, коли точиться війна на Донбасі.

- Тоді вони встояли та проявили волю і бажання до свободи, – підкреслила Юлія Світлична, – ми не мали можливостей та не знали, до яких наслідків приведуть ті кроки, які робила попередня влада. Але ми точно знаємо, що можемо пишатися тією позицією, яка склалася на Харківщині. Саме Харківщина стала форпостом не тільки всієї України, а й європейської спільноти. І можу вам сказати, коли спілкуєшся з європейцями, то вони, поклавши руку на серце, це розуміють. Вважаю, що саме Харків довів свою консолідацію, свою волю та жагу до розвитку».

В своїй промові губернаторка звернулася до громадянського суспільства із закликом об’єднуватися заради власного майбутнього. «З моєї сторони ви будете мати повну підтримку в нових проектах, у нових планах, які ставлять на меті розвиток нашого Харківського регіону. Я вітаю всіх зі святом гідності та перемоги. Бажаю нам усім перемоги».

Нагадаємо, що невідомому, який «замінував» Оперний театр, не вдалося зірвати святковий концерт, присвячений третій річниці Революції Гідності.

Фото: Юлія Гуш

comments powered by HyperComments