"Східний Корпус" провів смолоскипну ходу на Слобожанщині (ФОТО, ВІДЕО)

Вівторок, 22 листопада 2016, 10:33
В понеділок, 21 листопада, сумський осередок ГО "Східний Корпус" провів смолоскипну ходу містом на честь Дня Гідності та Свободи.
"Східний Корпус" провів смолоскипну ходу на Слобожанщині (ФОТО, ВІДЕО)

Про це повідомив лідер Східного Корпуса, керівник «Цивільного корпусу Азов» у Харкові Олег Ширяєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

"І Суми і Харків - то є Слобожанщина - наша оспівана, омита кров'ю, рідна і кохана Українська земля. Тому ГО "Східний Корпус" продовжує приймати участь в розбудові соціального руху в Сумах. Разом - сила! Пам'ятайте головне: Справжній День Гідності та Свободи у нас ще попереду!", - відзначив Ширяєв.

"День Гідності і Свободи важко назвати святом, - говорять активісти "Східного Корпусу" - Це день повчання. День, коли мужність тисяч українців вчить нас наполегливості, вчить нас не боятися боротьби. Цей день вчить, що на будь яку силу знайдеться інша сила. Вчить, що правда перемагає!"

Нагадаємо, вчора в Україні відзначалась третя річниця Дня Гідності та Свободи. В Харкові під час святкування третьої річниці Революції гідності були нагороджені військові, волонтери та активісти, які особливо відзначилися протягом останніх років.  Біля пам’ятника Шевченку, вже знакового місця для харківського Євромайдану, відбувся урочистий мітинг, присвячений Дню Свободи та Гідності. Під час заходу його учасники згадували події Майдану, які для багатьох стали незабутніми. Говорили і про непрості події, які розгорнулися після Революції в Харкові 2014 року. Не забули згадати про війну на Донбасі та людей, які зараз боронять кордони держави. Пам’ять всіх загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання.

 

 

comments powered by HyperComments