Конкурс проектів пам'ятника Героям Небесної сотні продовжили

П'ятниця, 25 листопада 2016, 11:49
Пам'ятник Героям Небесної сотні буде встановлений на майдані Героїв Небесної Сотні (колишн. Руднєва)
Конкурс проектів пам'ятника Героям Небесної сотні продовжили

Організатори вирішили продовжили конкурс до 17 січня. Про це інформує «Евромайдан.Харків» на своєму сайті.

За даними організаторів, конкурс проводиться без обмеження кількості учасників, професійний рівень яких відповідає вимогам, встановленим умовами конкурсу. Конкурс складається з одного туру.

До участі в конкурсі запрошуються фахівці або авторські колективи професійних архітекторів і скульпторів, а також студенти архітектурних і художніх спеціальностей вищих навчальних закладів. Оголошення переможця заплановано 23 січня 2017 року .

Нагадаємо, що роботи по іншому пам’ятнику – героям АТО вже ввійшли в завершальну стадію. Пам’ятник героям АТО мають встановити на площі Захисників України. Проект з його створення стартував восени 2015 року за ініціативи організацій учасників АТО. Восени цього року був оголошений конкурс на кращий проект пам’ятника, переможцем якого став скульптор Олександр Рідний.  Конкурс проведено. Переможця обрано. Але пам’ятник, за проханнями ветеранів АТО буде доопрацьовано.

Зазначимо, що вчора пройшла прес-конференція, під час якої її учасники висували прохання продовжити конкурс. Передбачені зміни, завдяки яким пам’ятник буде виконаний в більш патріотичному та українському дусі.

 

comments powered by HyperComments