На Салтівці чоловік випав з трамвая (ФОТО)

П'ятниця, 2 грудня 2016, 15:29
На вул. Академіка Павлова з 27-го трамвая випав чоловік.
На Салтівці чоловік випав з трамвая (ФОТО)

За інформацією директора департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, яку він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook, 27-й трамвай рухався своїм маршрутом.
На під'їзді до одного з перехресть на Академіка Павлова на лірі (пристрій, який є перетином двох контактних мереж - трамвайної та тролейбусної) не виявилося електрики. Трамвай зупинився на знеструмленій ділянці.

"У таких випадках водії трамвая приходять на допомогу один одному, і трамвай, що йде ззаду, виштовхує із зони непрацюючої ліри машину колеги. Так вийшло і цього разу. Але нюанс у тому, що при виштовхуванні трамвая пантограф (це такі роги трамвая як у тролейбуса, тільки зовсім на роги не схожі, а схожі, швидше, на ромб) повинен бути опущений. Щоб не поламати ненароком", - розповів Сидоренко.

За його словами, коли трамвай виштовхали, виявилося, що пантограф заклинило, і поки водій з кабіни намагався його розблокувати, один з пасажирів вирішив допомогти - забратися на дах трамвая і там розблокувати пантограф.

Він підійшов до вікна, відкрив кватирку, виліз наполовину в неї, а іншу свою половину посадив на ребро кватирки.

Трамвайне вікно не витримало, і випало на сніг разом з пасажиром. На руках і ногах постраждалого на даний момент лікарі лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова діагностували забої.

 

comments powered by HyperComments