У Харкові й далі будуватимуть собачі майданчики

Середа, 7 грудня 2016, 20:11
Програму з установки в місті майданчиків для вигулу та дресирування собак планують продовжити і в наступному, 2017 році.
У Харкові й далі будуватимуть собачі майданчики

Майданчики для вигулу тварин намагалися відкрити цього року в кожному районі міста. За огорожею, яка встановлена в цілях безпеки, є все необхідне для тренування тварин: легкоатлетичний і подвійний бар'єри, похила стінка, окоп, колесо та інші снаряди. Тепер харків'яни можуть самостійно і безкоштовно займатися зі своїми вихованцями.

Майданчики для вугулу собак є, наприклад, в Шевченківському районі біля будинку №39-а по пр. Науки, по вул. Дерев'янка, 14, у пров. 23 Серпня, 10, в Холодногірському районі - у дворі будинку по вул. Чередниченківській, 7, в Індустріальному районі - біля будинку №2 по вул. Біблика, на перехресті вул. Зубарєва і вул. Грицевця.

Щоб в мікрорайоні встановили майданчик для вигулу собак, необхідно направити заявку на адресу КП «Центр поводження з тваринами», після чого фахівці комунального підприємства приїдуть на місце і визначать, де можна облаштувати такий майданчик. Також співробітники центру готові консультувати власників тварин, організовувати для них лекції і різні акції, повідомили у Харківській міськраді.

comments powered by HyperComments