Головне управління ДСНС повідомляє про ускладнення погодних умов в Харківській області

Субота, 10 грудня 2016, 12:22
Станом на 10 грудня, підрозділи ДСНС вже 36 разів надавали допомогу мешканцям області, які потрапили в скрутні погодні умови.
Головне управління ДСНС повідомляє про ускладнення погодних умов в Харківській області

Як повідомляє офіційний сайт Головного управління ДСНС в Харківській області, під час негоди зі снігових заметів та слизьких ділянок на дорозі було витягнуто 50 автомобілів, 17 з яких – машини швидкої допомоги. Та той момент там перебувало 144 людини. Для їх порятунку була задіяна спеціальна рятувальна техніка.

Протягом останньої доби рятувальники один раз виїжджали для надання допомоги постраждалим. Крім того, ними була витягнута зі снігу карета швидкої допомоги. Близько 20.20 рятувальний підрозділ приїхав на виклик у смт Барвінкове задля надання допомоги бригаді швидкої, яка застрягла в сніговому заметі. Вона поспішала на виклик до хворої дитини. За допомогою рятувальників медики змогли дістатися місця призначення.  

Як було зазначено в повідомленні, регіональний штаб з ліквідації негативних наслідків погодних умов у Харківській області тримає ситуацію під контролем для здійснення оперативного реагування.

Сьогодні, 10 грудня, погода також може представити неприємні сюрпризи. За повідомленнями Укргідрометцентру, в Україні пориви вітру місцями сягатимуть 15-20 м/с. Через це ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці. Наприклад, не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Адже сильні  пориви вітру здатні спричинити їх пошкодження.

comments powered by HyperComments