Юлія Світлична передала документи на земельні ділянки в Дергачівському районі родині загиблого кіборга (Відео)

Субота, 10 грудня 2016, 15:59
Мати і брат Сергія Колодія, загиблого при обороні Донецького аеропорту, отримали по дві земельні ділянки в Дергачівському районі.
Юлія Світлична передала документи на земельні ділянки в Дергачівському районі родині загиблого кіборга (Відео)

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Юлія Світлична передала матері загиблого Героя України Наталії Колодій та його брату Володимиру Колодію документи на землю в Дергачівському районі.

«Спасибі вам за те, що ви виховали такого патріотичного, мужнього сина, який у складні часи кинувся на передову захищати свою країну, захищати всіх, - звернулася до матері загиблого Героя Юлія Світлична. - У ці дні ми відзначаємо 25-річчя створення збройних сил України. Ми вшановуємо хлопців, які сьогодні стоять на рубежах країни. Але, безумовно, ми ні в якому разі не повинні забувати тих, хто віддав своє життя, захищаючи Україну. Я впевнена, що все це не дарма, що нашу країну чекає перемога. Звичайно ж, в ці дні ми не могли залишити вас без уваги».

Губернатор Харківської області передала рідним Сергія Колодія по два накази на розробку проектів землеустрою на садівничі ділянки (по 12 соток) і землі для ведення особистого сільського господарства (по 2 га).

Сергій Колодій - капітан ЗСУ, командир роти механізованого батальйону 93-ї Дніпропетровської окремої механізованої бригади. Він захищав Донецький аеропорт, починаючи з 1 серпня 2014 року. Загинув при відбитті танкової атаки 28 вересня 2014 року.

comments powered by HyperComments