Погодні умови на Харківщині ускладнюються

Понеділок, 12 грудня 2016, 12:03
Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця.
Погодні умови на Харківщині ускладнюються

Станом на 12 грудня у Харківській області буде хмарна погода, мокрий сніг, вночі місцями сильний сніг. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі південно-східний, вдень північно-східний 7 - 12 м/с. Температура повітря протягом доби 2 - 7° морозу.

Протягом останньої доби на допомогу громадянам, які потрапили в скрутні погодні умови рятувальники не залучались.

Регіональний штаб з ліквідації негативних наслідків погодних умов у Харківській області тримає ситуацію на постійному контролі для здійснення оперативного реагування, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як повідомили в КП «Шляхрембуд», робітники і техніка підприємства всю ніч очищали вулиці Харкова від снігу, посипали дороги піщано-сольовою сумішшю і сіллю.  Вночі на дорогах працювало 110 одиниць техніки.

За даними Департаменту інфраструктури, основні магістралі міста очищені, на маршрути вийшов весь міський пасажирський електротранспорт і автобуси.

Як повідомили у Департаменті житлового господарства, сніг на прибудинкових територіях прибирають 1748 дворових робітників, на вулицях працюють 57 одиниць великої техніки та 98 засобів малої механізації.

 

comments powered by HyperComments