Ніч для історії Харкова. Спати не захочеться

Юлія Гуш  |  Понеділок, 12 грудня 2016, 22:03
У Харкові буде реалізований проект «Ніч історії Харкова», в межах якого пройде більше дванадцяти різноманітних лекцій, присвячених історії міста.
Ніч для історії Харкова. Спати не захочеться

За словами організаторів проекту, харків’ян очікує більше дванадцяти лекцій від семи лекторів, присвячених різним сторінкам історії міста. Всі виступи відбудуться в ніч з 24 на 25 грудня в хабі соціальної активності «Студія 42». Всі вони будуть об’єднані спільної ідеєю – ознайомити харків’ян з історію міста і, як результат, популяризувати її.

«Ми вирішили закінчити сезон проектом, який проходитиме з 24 на 25 грудня, – розповів Антон Бондарєв, автор проекту, – його слоган – «Місто, про минуле якого можна говорити нескінченно». Ми вже проводили День однієї вулиці. Але лектори були обмежені в часі. Але чому б тоді не дати їм куди більше свободи?».

За словами організаторів, це не будуть лекції у чистому виді. Вони скоріш нагадуватимуть дружнє спілкування, щоб присутнім було цікавіше їх слухати. Організатори впевнені, що проект знайде відгук з боку харків’ян. Адже, як показують останні заходи, як то День однієї вулиці, інтерес до історії міста тільки зростає. І незважаючи на те, що лекції стартують о 22.00 і триватимуть всю ніч, слухати їх буде доволі цікаво та пізнавально.

«Не потрібно буде навіть кави, – підкреслила Валентина Россихіна, представниця оргкомітету, – бо лектори будуть наскільки цікавими. І я, як представниця туристичного бізнесу, хочу закликати своїх колег прийти на цей захід. Бо саме завдяки таким проектам ми з перших вуст дізнаємося дуже цікаву і, головне, достовірну інформацію, яку можна напряму доносити до туристів. А в Харкові є дуже багато цікавих речей».

Реєстрація на захід є обов’язковою. Кількість місць обмежена – приміщення призначене на 70 осіб. Зареєструватися можна буде до 23 грудня. Відповідна інформація буде опублікована на сторінці хабу «Студія 42» в соцмережі «Фейсбук».

comments powered by HyperComments