Харків'яни можуть отримати привілейовану роботу

Середа, 14 грудня 2016, 15:02
Триває конкурс на посади адміністраторів для Регіонального центру надання адміністратівніх послуг на пр. Тракторобудівників, 144
Харків'яни можуть отримати привілейовану роботу

Для цього потрібна вища освіта. Бажано мати досвід роботи, але розглядаються всі кандидатури індивідуально, тому запрошуються всі бажаючі.
Почнуть працювати новообрані адміністратори наступного року, коли відкриють регіональний центр, - повідомила начальник відділу Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міськради Ірина Грабович.

Конкурс полягає в тому, що претенденти на посаду тягнуть квитки, в яких по п'ять питань, і протягом години людина державною мовою письмово відповідає на питання, а потім конкурсна комісія визначає переможця.

Документи приймаються до 25 грудня за адресою: вул. Чернишевська, 26 (2-й пов., Каб. №8). Довідки за тел.: 706-34-62.

Нагадаємо, що конкурс на посади адміністраторів стартував в кінці листопада. Всього планується набрати 33 адміністратори. Відкриття Регіонального центру надання адміністративних послуг планується в квітні 2017 року. У центрі надаватимуть близько 450 послуг адміністративного, соціального і пенсійного характеру.

comments powered by HyperComments